Noutăți

Cariere


Oportunitate cariera in cadrul clinicii medicale Alfa Medical Center – reprezentant medical.

Radiografii decontateVino cu trimitere de la medicul de familie sau  de la medicul specialist si beneficiezi de radiografii si mamografii decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Prahova.

Zambeste!Consultatii Gratuite
Incepand cu data de 15 Mai 2013, clinica Alfa Medical Center ofera gratuit consultatii prin C.A.S.J Prahova pentru specialitatea: Psihiatrie.


*Examniarile se fac pe baza biletului de trimitere

Endoscopie


Incepand cu 01.09.2012, la clinica Alfa Medical Center, puteti solicita zilnic efectuarea de colonoscopii si endoscopii.

Medicii specializiati pentru efectuarea acestui tip de analize care isi desfasuara activitatea in cadrul clinicii noastre sunt :
- Dr. Ionica carmen – medic primar chirurg


Discount de 10% pentru pensionari

Esti pensionar si poti face dovada cu un cupon de pensie recent? Atunci vino la noi si vei obtine un discount de 10% din costul oricarei investigatii. Mai multe informatii gasesti la receptia clinicii noastre.

ISO 9001

Incepand cu data de 15-Oct-2009 Alfa Medical Center a obtinut certificatul pentru Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001.

S-a deschis serviciul de radiologie generala si mamografie

Incepand cu data de 21.07.2009 anuntam deschiderea serviciului de radiologie generala si mamografie. In primele 3 zile (21,22,23 iulie)  beneficiati de reduceri de 20 % pentru acest serviciu ( prezentand carnetul de sanatate oferit gratuit de Alfa Medical Center la prezentarea  in clinica).

Aparatura medicala de 1,3 mil. euro

Alfa Medical Center Ploiesti a preluat aparatura medicala de 1,3 mil. euro.
Medical Finance, companie ce integreaza solutii tehnico-financiare pentru domeniul medical, a finantat echipamentul medical, in valoare de circa 1,3 milioane euro, preluat de clinica multidisciplinara Alfa Medical Center din Ploiesti, a anuntat societatea.

“Echipa Medical Finance a alcatuit toate configuratiile tehnice aferente fiecarei specialitati medicale”, a declarat Dan Ion, marketing manager Medical Finance.
“Le-am oferit clientilor nostri 3 tipuri de oferte (Gold, Silver, Bronze), in functie de brandul si configuratia echipamentelor medicale. A fost aleasa configuratia Gold”, a mai spus Dan Ion.

Alfa Medical Center este cea mai mare clinica privata din judetul Prahova. Ea ofera servicii de diagnostic si tratament ambulatoriu pentru urmatoarele domenii medicale: laborator, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, medicina muncii, medicina de familie, dermatologie, obstetrica-ginecologie, ORL, oftalmologie, urologie, pediatrie, stomatologie, imagistica medicala, chirurgie.

Valoarea totala a investitiilor in aceasta clinica depaseste 2 milioane de euro. Suprafata unitatii este de aproximativ 1.300 metri patrati.
Medical Finance pune la dispozitia clientilor sai un mix de servicii dedicate pietei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, cele mai bune oferte de echipamente medicale si solutiile optime de finantare a acestora.

Compania are parteneriate cu toti furnizorii de echipamente medicale din Romania, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internationale. Medical Finance are un portofoliu de clienti echilibrat: medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica.

Dupa 3 ani de la infiintare, Medical Finance are reprezentanti in 6 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare si Oradea.
Sursa:
medical finance,leasing echipament medical,alfa medical center,ploiesti,clinica privata

S-a deschis Alfa Medical Center

Azi, 23 februarie, s-a deschis cea mai modernă clinică medicală privată din Ploieşti. Alfa Medical Center îşi are sediul pe Bd. Independenţei, în sediul fostei Policlinici cu Plată, şi dispune de  sisteme de investigaţii, diagnostic şi tratament în valoare de 1,5 milioane euro.

Alte două milioane de euro au fost investite în renovarea sediului de 1.300 mp. Alfa Medical Center are 19 cabinete de medicină de familie, medicina internă, medicina muncii, stomatologie, radiologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ecograf 4D, cardiologi, endocrinologie, urologie, imagistică medicală, ORL, pneumologie, dermatologie, gastroenterologie, chirurgie, psihiatrie-psihologie, neurologie şi oftalmologie, deservite de 50 de medici.

Sursa: PHonline.ro